Skip to main content

Dacă tu credeai că acele probleme inexistente cu care te confrunți în viața ta nu au nicio rezolvare, te înșeli! Îți prezint 10 invenții care ți se pot părea de ajutor, dar te asigur că sunt complet inutile.

1. Suport pentru conul de înghețată

Știm cu toții că înghețata se topește prea repede. Cel mai nou suport pentru conul de înghețată colectează toată înghețata topită și are o duză pop-out, astfel încât să poți bea acea înghețată mai târziu! Cu siguranță nu o să-ți mai pătezi niciodată hainele.

2. Umbrelă pentru încălțăminte

Cu toții avem o pereche de încălțăminte pe care nu vrem să o udăm sub nicio formă. Ei bine, această umbrelă se atașeză de pantofii tăi și poți sta fără grijă atunci când mergi să-ți rezolvi treburile.

3. Patură cu gaură doar pentru ”acel picior”

Când doar acel picior are nevoie de aer, iată rezolvarea! Toți ne încălzim noaptea și uneori nu poate exista nicio soluție la îndemână. Cea mai nouă pătură este echipată cu o secțiune pentru a lăsa un singur picior afară. Îmi vei mulțumi mai târziu!

4. Ventilator pentru mașină

Mașina ta nu are aer condiționat? Stai liniștit! Încearcă cel mai nou ventilator de tavan conceput special pentru autovehicului tău. Nu o să mai simți căldură înăbușitoare și menți aerul în mișcare în mașină în timp ce te îndrepți spre destinație.

5. Mănuși pentru bronz

Bronzul inestetic pe care îl ai după ce stai în tricou într-o zi însorită te calcă pe nervi? Scapă de urmele acestea pentru totdeauna! Cea mai nouă inovație în materie de modă are o țesătură de blocare UV 100% pentru a te ajuta să estompezi bronzul acela neplăcut.

6. Perdea de dus din prosop

Nu o să-ți mai uiți niciodată prosopul la duș! Perdeaua de duș este acum și prosopul tău cu acestă nouă invenție. Pur și simplu îl lași să se usuce până la următoarea dată când faci duș! Nu se compară nimic cu mirosului bun al unui prosop umed în baie.

7. Pat pentru telefonul mobil

Telefonul tău funcționează la fel de mult ca și tine, deci merită o noapte bună de încărcare. Acest pat modern în miniatură are o saltea luxoasă asemănătoare unui nor, cu un încărcător wireless integrat. Așează-ți telefonul pe acest pat toată noaptea și lasă invenția să-și facă treaba.

Sursă: boredpanda.com

Leave a Reply

8 + 13 =